2006
Auto onderdelen in je woonkamer?
Gepubliceerd: 02-10-2015 Laatste update: 30-04-2017

De heren en dames van ikwilvanmijnautoaf.nl verkopen je oude wagen heel snel. Zij weten dan ook als geen ander hoe bruikbaar zo'n wagen nog is. Zelfs als hij niet meer rijdt, zijn er veel mogelijkheden voor de onderdelen. Een goed voorbeeld is de interieur designer. Hieronder lees je een aantal verwachte en onverwachte bestemmingen voor de onderdelen.

Motor
De motor is niet alleen het hart van de wagen. Ook wanneer het aankomt op de recyclage van auto onderdelen in design is het een graag geziene gast. Hier komt de motor in de gekste samenstelling terug. Een favoriet van het moment is de motortafel, waarbij de al dan niet opgepoetste motor dient als onderstel van een (vaak glazen) tafelblad. Ook populair is het motor wijnrek, waarbij de zuigers (pistons) als flessenhouders worden gebruikt.

Bumpers
Een tweede veelzijdige jongen is de autobumper. Die krijgt bijvoorbeeld graag een tweede leven als decoratieve muurlamp. Tegelijk worden ze ook wel eens ingezet om een speciaal zitplaatsje mee te bouwen, bijvoorbeeld voor je lievelingshuisdier. Een luxeversie hiervan kun je dan weer maken uit het volledige achterste van de wagen. Dat wordt dan een zogenaamde 'trunk bunk'. Naast een zithoekje kunnen bumpers ook dienen als kader voor een aquarium. Niet meteen wat je verwacht, maar het gebeurt.

Motorkap
Naast motor en bumper is ook de motorkap een favoriet. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om die als bedbord te gebruiken? De kromming van de kap is ook nog eens een perfecte opslagplaats. Verder grillen mensen ook hun vlees in zo'n kap, of ze maken er een heus barmeubel van, met alles erop en eraan. We kwamen zelfs een paar tegen die gebruikt werden als zonnewering, boven de voordeur. Dat combineerde goed met de postbus gemaakt uit een oude koplamp.

 


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide