1027
Tips om energie te besparen die wél leuk zijn

Het kan je niet ontgaan zijn, kranten staan er namelijk bol van; alle stijgende prijzen. Niet echt iets om blij van te worden, zeker niet met de koude winter voor de deur. We kijken allemaal toch wel met angst en beven uit naar de gas- en energierekeningen die gaan komen. De overheid heeft al maatregelen getroffen, maar het gaat ongetwijfeld nog steeds iets voor ons eigen budget betekenen. Maar jullie kennen ons inmiddels een beetje, wij gaan niet bij de pakken neerzitten.

Wij kijken graag naar de zonnige kant van het leven en hebben na een online rondje inspiratie kunnen concluderen; ook dit nadeel, heeft een voordeel! Er zijn namelijk talloze opties van energie besparen die wél leuk zijn. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Ieder zijn plaid

Plaids, wij zijn er dol op. Naast dat ze heerlijk zijn om ’s avonds onder weg te kruipen zijn ze ook de perfecte accessoires in je interieur. Ze kunnen net in de donkere dagen dat knusse en gezellige gevoel in huis accentueren. Ga voor een plaid gemaakt van een duurzaam en natuurlijk materiaal in een warme tint. Dan weet je zeker dat het jaren meegaat.

Vul die winkelmand

Natuurlijk zijn die hoge hakken, panty’s en korte rokjes leuk voor de kerstdagen. Maar verruil vooral je zomerkleding in de winter voor stijlvolle én praktische varianten. Dat dit heel goed samen kan gaan, dat bewijs de mode van dit najaar. Van stoere boots tot warme stoffen, we gaan heerlijk cocoonen dit najaar als we de mode mogen geloven. Dat dit al snel een paar graden op de verwarming scheelt, dat hoeven wij je niet uit te leggen. Ook de Schandinavische trend die we al jaren in het interieur zien, zien we terug in de mode. Denk aan warme, wollen truien gemaakt van de beste kwaliteit. Wij zijn dol op het aanbod van Druut, kwaliteit én stijl in één merk.

Warme meubels

Wellicht niet het eerste waar je aan denkt wanneer jij meubels koopt, maar het kan daadwerkelijk verschil maken wat voor soort meubels en vooral wat voor stoffen je gebruikt waar het gaat om warmte. Een koude leren bank of een warme velours sofa, het geeft echt een ander gevoel. In tijden van oplopende prijzen is dit iets wat echt goed is om in de gaten te houden. Ook de introductie van een warm karpet op een tegelvloer kan een paar graden gevoelstemperatuur schelen en nog hip ook! Win-win!

Kortom, dat het niet voor iedereen een winter met alleen maar plezier wordt is een feit. Toch gaan wij er samen met zijn allen het gezelligste van te maken. Investeer het stijlvolle met het aangename, en jij komt alweer een paar graadjes warmer de winter door.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide