2096
Geld besparen met nieuw energiecontract

Zou jij graag aan het einde van de maand wat meer geld over houden? Van baan wisselen of je levensstijl wijzigen zijn meestal wat te drastische maatregelen. Heb je wel eens gedacht om je vaste lasten eens onder de loep te nemen? Veel mensen betalen namelijk meer voor hun energie dan nodig is. Energie vergelijken loont en kan soms voor een besparing van tientallen tot honderden euro’s per jaar zorgen. Dat is wel fijn nieuws toch?

 

Goedkope energie-aanbieders vergelijken
Bij het zoeken naar een andere energieleverancier kun je alle verschillende websites af gaan, maar het is beter om voor een gratis energievergelijker te kiezen. Hier staan de beste aanbiedingen van alle vergelijkers op. Op een particuliere website van één energieleverancier vindt je soms een iets hogere prijs. Bij een energievergelijker is dit niet het geval aangezien alle aanbieders om de goedkoopste prijs concurreren. Energie vergelijken kan daarom het beste via een vergelijkingssite.

Vul eenvoudig je gegevens in zoals het aantal personen in je huishouden, het huidige gebruik, voorkeur voor groene of grijze energie. Op basis van jouw voorkeuren ontvang je een lijst van goedkope energie aanbieders. 

Bespaar met jaarlijks overstappen
Je betaalt maandelijks tientallen euro’s te veel als je niet geregeld overstapt van energieleverancier. Het liefst jaarlijks. Zo is het mogelijk om over een heel jaar wel €450,- te besparen. Het oude energiecontract wat eerst goedkoop was, is ondertussen overgegaan in een standaard tarief dat hoger is dan noodzakelijk. Energie-aanbieders kunnen namelijk twee keer per jaar hun tarief aanpassen.

Hoe stap ik over van energieleverancier?
Heb je een keuze gemaakt op onze website? Klik dan op ‘aanvragen’ en vul het aanmeldformulier in. Wij nemen de aanvraag verder in behandeling en zorgen voor een flexibele overstap. Op het moment dat je bericht krijgt van jouw nieuwe energieleverancier, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gaan deze 14 dagen om zonder bericht vanaf jouw kant? Dan zegt je nieuwe leverancier jou oude contract op en is de overstap officieel.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners