675
Gasvrij wonen: wat is de terugverdientijd van een Gasvrij systeem?

De energietransitie is in volle gang. Langzaam maar zeker wordt de gaskraan steeds verder dichtgedraaid.

 

Terwijl de Nederlandse overheid concrete stappen zet om minder afhankelijk te worden van gas, heerst er onder zowel particulieren alszakelijke gebruikers nog veel onduidelijkheid over alternatieve verwarmingssystemen voor gas. In het bijzonder over de terugverdientijd van deze gasvrije systemen.

Om dit inzichtelijk te maken heeft Gasvrij, specialist in duurzame verwarmingssystemen, een infographic gemaakt. Hierop is in één oogopslag te zien wat de terugverdientijd is van pelletkachels, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Bij de berekeningen is gebruikgemaakt van benchmarks uit de markt om een objectieve weergave te kunnen maken.

infographic-gasvrij-wonen.jpg

 

Voor meer informatie: www.gasvrij.nu

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners