2281
De goedkoopste energieleverancier, hoe vind je die?
Gepubliceerd: 06-12-2019 Laatste update: 18-07-2021

Het afnemen van energie hoort bij de basiskosten van wonen. Omdat je deze kosten toch moet maken, is het net zo fijn als dat zo goedkoop mogelijk kan! Maar hoe kom je dan terecht bij de meest betaalbare energieleverancier? Een tipje van de sluier: dat is voor iedereen weer anders. In dit artikel geven we je het geheim van je goedkoopste energieleverancier.

Heel persoonlijk
Om een goedkope energieleverancier te vinden, moet je begrijpen dat deze voor iedereen weer verschillend is. Dat heeft niet alleen te maken met je persoonlijke energieverbruik, maar ook met de plek waar je woont. De energietarieven kunnen ook aan de hand van je postcode namelijk wat verschillen: dit heeft te maken met zaken als de netbeheerkosten en de gasregiotoeslag van je woonplaats. Daarom is er niet één energieleverancier als de goedkoopste energieleverancier van 2019 aan te wijzen – dit hangt dus echt af van je persoonlijke situatie.

Vergelijk, vergelijk en vergelijk!
Om goedkope energie te kunnen afnemen, moet je dus rekening houden met je persoonlijke energieverbruik en je woonplaats. Daar komt bij dat er een enorm aanbod op de energiemarkt is. Hoe kom je dan ooit bij de juiste leverancier terecht? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: vergelijk! En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, want door te vergelijken op een vergelijkingssite, heb je in een mum van tijd de goedkoopste leverancier gevonden. Je hoeft alleen je postcode en iets meer informatie over je situatie in te vullen, en de vergelijkssite rekent het voor je uit. Erg gemakkelijk dus, en het kost je nauwelijks tijd!

Zo vind je de goedkoopste energieleverancier
Door te vergelijken vind je de goedkoopste energieleverancier die bij jouw persoonlijke situatie past. Het geheim om het zo gemakkelijk en snel mogelijk te doen: vergelijk op een speciale energievergelijkingswebsite! Als je weet welke leverancier bij je past én het meest betaalbaar is, is het een goed idee om direct over te stappen. Want door over te stappen, kun je wel meer dan driehonderd euro besparen! Dat geld kun je dan weer lekker gebruiken voor leuke dingen. Wat ga jij met het bespaarde geld doen?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide