387
Betaal minder voor energie: vergelijk!

Door het vergelijken van energie aanbiedingen kun je flink wat euro’s besparen. En laten we eerlijk zijn: je kunt je wel geld aan leukere dingen aangeven dan je energierekening – ook al zijn deze kosten natuurlijkessentieel om in de basis om goed te kunnen wonen. Om meer geld over te houden voor al die leuke dingen, is het dus een goed idee om eens uit te pluizen waar jij het goedkoopste energie af kunt nemen. Hoe je dat het beste doet? Door te vergelijken! Wij helpen je graag een handje.Vergelijken tussen verschillende aanbieders loont
De beste energie aanbiedingen scoor je vaak als je goed vergelijkt. Maar hoe kun je dat vergelijken dan het beste aanpakken als er tientallen aanbieders zijn? Gelukkig hoef je zelf niet ingewikkeld aan de slag om de voor- en nadelen van elke energiemaatschappij op papier te zetten: op een vergelijkingssite wordt er in één klik voor je uitgerekend welke energie aanbieding het beste bij je past. Door filters aan te vinken als groene stroom of geen groene stroom, het aantal jaar van het gewenste contract en een gift in de vorm van een korting of cadeau, kom je al snel uit bij de beste (en goedkoopste) aanbieders. Dat scheelt dus al gauw heel wat geld, met zo weinig moeite!

De tofste cadeaus
Je kon het hierboven al lezen: vaak krijg je ook een presentje van de energie aanbieder waar je een contract bij afsluit. Heb je een aanbieder gevonden waar je graag je energie van wilt afnemen? Dan is het handig om ook eens kritisch te kijken naar de aangeboden cadeaus. Neem een Nuon actie als voorbeeld: je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een cadeaukaart van Bol.com van wel 200 euro, een Xbox One, een tablet van Samsung of meer 250 korting op de prijs van een 1-jarig contract. Dat is niet mis! Voor welke actie zou jij warmlopen?

In één oogopslag
Door het selecteren van zo’n cadeau kun je kosten besparen die je misschien toch al wilde maken. De vergelijkinggsite energie-aanbiedingen zet alle acties van Nuon voor je op een rij: zo kun je in één opslag zien welke actie er bij je past. Naast een flinke korting op je energierekening kan vergelijken je dus ook een leuk cadeau opleveren. Wel zo fijn, toch? En het mooiste: het vergelijken van energie aanbieders en de bijbehorende acties kost je maar weinig moeite.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners