2849
Vergeelde voegen in de badkamer permanent herstellen?
Gepubliceerd: 06-11-2019

Het vervangen van de vergeelde voegen in de badkamer kan een hele klus zijn. Vaak kijken mensen er al jaren of maanden tegenop. Vergeelde, vieze voegen bij het bad, de douche of de wastafel. Wat doe je eraan en hoe los je het op? In dit artikel vind je enkele tips over het oplossen van het “vergeelde voegen probleem”. Met deze tips ben jij in no-time voorzien van een gloednieuwe voeg in de hele badkamer!

 

Tip 1. Voegen vernieuwen of zo laten

Wanneer je voegen in de badkamer vergeeld zijn en je zoekt naar de allerbeste oplossing, is het vaak een enorm werk om de voegen te verwijderen en hier nieuwe voegen voor terug te plaatsen. Door de voegen te voorzien van voegenverf scheelt dit je in de meeste gevallen enorm veel werk en in veel gevallen ook een grote hoeveelheid geld. Voegenverf is namelijk een bijzonder product dat gemakkelijk in te zetten is voor het opfrissen van de vergeelde voegen. De kracht van dit product is dat het gemakkelijk aan te brengen is en de verf binnen 24 uur waterafstotend is. Deze verf zorgt er niet alleen voor dat de voegen er fris en nieuw uit zien, maar ook dat ze beschermd worden tegen schimmels, bacteriën en verkleuring. De verf trekt in de voeg, waardoor de geverfde voegen 100% permanent hun kleur behouden. Op deze manier behoud je ook de voeg structuur waardoor de geverfde voegen origineel ogen. Dat maakt deze voegenverf een unieke en vooral permanente oplossing.

inspiratiebrochures1.png

Tip 2. Kies een geschikte verf kleur

Bij het uitzoeken van de geschikte Tulipaint Voegenverf voor jouw klus is het mogelijk om via Voegenstift.nl te kiezen uit verschillende verfkleuren. Heb je bijvoorbeeld een donkere badkamertegel, of juist een hele witte? Dan is het natuurlijk het mooiste als je bijpassende voeg kleuren hebt, Aangezien de voeglijnen over het algemeen altijd één kleur hebben, wit, is het handig als je de voeg wel kunt kleuren. Met de voegenverf bescherm je dus niet alleen de voegen, maar geef je ze ook nog eens een kleurtje! Je kunt via voegenstift.nl kiezen uit wit, zwart, donkergrijs / antraciet, grijs, lichtgrijs, zilvergrijs, bruin, beige, crème en wit crème. Kortom, genoeg keuze! Nadat u de verf heeft aangebracht, is het aan te raden om de verf 24 uur van water te ontzien. Zo zorgt u ervoor dat de verf goed kan drogen en de anti-schimmel laag zijn werk kan doen. Mocht u dit niet doen, loopt u de kans dat de voegenverf zijn werk niet kan doen en uw voegen binnen enkele jaren weer vergelen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide