1764
Verf de lente met Gamma

Het voorjaar komt steeds dichterbij en dat betekent lentekriebels! Veel mensen worden vrolijker, actiever en krijgen meer energie. Deze energie zetten we graag in om lekker naar buiten te gaan en te genieten van de natuur of om onze huiskamer een frisse metamorfose te geven. Een paar nieuwe kussens op de bank of wat nieuwe woonaccessoires doen vaak al wonderen maar misschien durf jij dit seizoen wel te gaan voor een nieuw kleurtje op de muur!

 

Kleuren hebben effect op je gemoedstoestand en geven een ruimtewerking. Een zwarte muur werkt ruimteverkleinend en heeft veel licht nodig, een witte muur werkt juist weer ruimtevergrotend. Kies je voor een grijze muur dan springen gekleurde woonaccessoires er goed uit. Verf je je muur blauw dan geeft dit een koele en verfrissende sfeer in je huiskamer. Met rood creëer je warmte en passie en wanneer je kiest voor paars dan heb je al snel een mysterieuze chique sfeer.

Wil je de uitdaging aangaan en dit voorjaar een kleurtje op de muur kies dan voor één muur, het liefst zonder ramen en deuren en probeer het uit! Waarschijnlijk krijg je er een vrolijk voorjaarsgevoel van en blijkt het na een tijdje toch niet bij je te passen, dan schilder je die muur gewoon weer in een neutrale kleur.

Heb je nog geen idee welke kleur je moet kiezen? Neem dan eens een kijkje op de website van Gamma waar je een handige verfkleurwijzer vindt. Hiermee pas je online elke gewenste kleur toe in het type interieur wat bij je past. Daarnaast vind je in elke vestiging van Gamma een enorm assortiment aan verven en kleuren waarvan ook kleurstalen beschikbaar zijn zodat je thuis op je gemak je favoriete kleur kiest.

Gaat het bij jou al kriebelen?

 


 


 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners