2965
Verf de lente met Gamma
Gepubliceerd: 19-02-2015 Laatste update: 11-06-2023

Het voorjaar komt steeds dichterbij en dat betekent lentekriebels! Veel mensen worden vrolijker, actiever en krijgen meer energie. Deze energie zetten we graag in om lekker naar buiten te gaan en te genieten van de natuur of om onze huiskamer een frisse metamorfose te geven. Een paar nieuwe kussens op de bank of wat nieuwe woonaccessoires doen vaak al wonderen maar misschien durf jij dit seizoen wel te gaan voor een nieuw kleurtje op de muur!

Kleuren hebben effect op je gemoedstoestand en geven een ruimtewerking. Een zwarte muur werkt ruimteverkleinend en heeft veel licht nodig, een witte muur werkt juist weer ruimtevergrotend. Kies je voor een grijze muur dan springen gekleurde woonaccessoires er goed uit. Verf je je muur blauw dan geeft dit een koele en verfrissende sfeer in je huiskamer. Met rood creëer je warmte en passie en wanneer je kiest voor paars dan heb je al snel een mysterieuze chique sfeer.

Wil je de uitdaging aangaan en dit voorjaar een kleurtje op de muur kies dan voor één muur, het liefst zonder ramen en deuren en probeer het uit! Waarschijnlijk krijg je er een vrolijk voorjaarsgevoel van en blijkt het na een tijdje toch niet bij je te passen, dan schilder je die muur gewoon weer in een neutrale kleur.

Heb je nog geen idee welke kleur je moet kiezen? Neem dan eens een kijkje op de website van Gamma waar je een handige verfkleurwijzer vindt. Hiermee pas je online elke gewenste kleur toe in het type interieur wat bij je past. Daarnaast vind je in elke vestiging van Gamma een enorm assortiment aan verven en kleuren waarvan ook kleurstalen beschikbaar zijn zodat je thuis op je gemak je favoriete kleur kiest.

Gaat het bij jou al kriebelen?

 

inspiratiebrochures1.png


wonenonline

 


wonenonline

 


wonenonline
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide