440
Muren schilderen: waar moet u rekening mee houden?

Wanneer je je woning wil gaan schilderen moet je met een aantal zaken rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten;

 

  • Zorg voor goede materialen. De juiste verfrollers en de juiste ladders.
  • Zorg voor een goede ondergrond waarbij het fijn is als de grondverf al in de juiste kleur is.
  • Zorg voor de juiste afwerklaag in de goede dikte.
  • Zorg ervoor dat de grond goed is afgedekt met stucloper of zeil.
  • Zorg ervoor dat meubels die blijven staan ook goed zijn afgedekt.
  • Plak kozijnen, deurstijlen en vensterbanken af met schilders tape.

Goed schilderwerk zorgt voor de juiste bescherming

Goed schilderwerk maakt je huis niet alleen mooier maar zorgt ook voor bescherming. Dit geld zeker voor goed buiten schilderwerk. Goed schilderwerk kost veel tijd behalve voor echte vakmensen. Neem eens vrijblijvend contact op met de Schilder Gigant voor een vrijblijvende offerte en je zult zien dat goed schilderwerk niet echt duur hoeft te zijn. Op de site van de Schilder Gigant kun je de prijzen vergelijken.

Hoe lang gaat schilderwerk mee

Wanneer schilderwerk echt professioneel wordt aangebracht dan blijft dit tussen de 5 en 7 jaar lang mooi. Wanneer de Schilder Gigant het schilderwerk voor u heeft verzorgd kunt u een zogenaamd onderhoudscontract met ons afspreken. Hierbij lopen we een keer per jaar het schilderwerk na op gebreken en slijtage zoals blaasjes, scheurtjes of beschadigingen. Zo blijft het schilderwerk als nieuw.

Zelf doen of laten doen

Natuurlijk kun je zelf je woning gaan schilderen maar je krijgt nooit hetzelfde resultaat als wanneer een professionele schilder je huis schildert. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op met de Schilder Gigant en wij maken, uiteraard ook geheel vrijblijvend, een offerte voor je. De Schilder Gigant is een erkend schildersbedrijf en zorgt voor professioneel en goedkoop schilderwerk van je hele woning tegen een zeer scherpe prijs. Wij geven de hoogste garantie op al ons schilderwerk.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners