1156
Tuinmeubelen

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een inspirerende tip op Wonenonline. Deze maand laat KARWEI styliste Marie-Gon de laatste trends in tuinmeubelen zien. Nog niet eens zo heel lang geleden zag je in praktisch iedere tuin hetzelfde tuinmeubilair: een hard plastic tafel met klapstoelen, in de standaardkleuren wit of groen. De laatste jaren is er op het gebied van tuinmeubelen echter veel veranderd. De trend om s zomers het leven steeds meer naar buiten te verplaatsen, heeft er voor gezorgd dat er tegenwoordig veel meer aandacht aan tuinmeubelen wordt besteed. In kwaliteit en uitstraling doet het moderne tuinmeubilair dan ook nauwelijks meer onder voor het meubilair binnenshuis.

En ook in het materiaalgebruik is de laatste veel gebeurd. Hoogwaardig hardhout en het praktische kunststof wicker bepalen het beeld. Hardhout vergt natuurlijk jaarlijks wat onderhoud, maar het levert wel een warm en sfeervol plaatje op. Het gevlochten kunststof wicker heeft als grote voordeel dat het nauwelijks onderhoud behoeft en je tuin of balkon juist een strakke, moderne uitstraling geeft. Zeker wanneer je kiest voor stijlvol antraciet. Maar wat je smaak of budget ook is: voor een witte plastic klapstoel in je tuin heb je anno 2010 écht geen excuus meer… Meer tips? Bekijk dan ook de video styling van balkon of terras op de website van KARWEI

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners