747
Een schutting plaatsen

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer plaatst kluscoach Patrick een schutting. Wil je wat meer privacy in je tuin? Bij KARWEI vind je tuinschermen in allerlei soorten en maten. En in de klusvideo leer je hoe je de schutting zelf eenvoudig plaatst.

Een mooie, strakke schutting is een aanwinst voor je tuin. Kluscoach Patrick leert je hoe je de palen in een rechte lijn, waterpas en allemaal even hoog zet. Een paalpunt, voetstuk of rechtstreeks in de grond, voor iedere ondergrond heeft hij een oplossing.

Als de palen eenmaal staan, hang je de tuinschermen in een handomdraai. Let op: plaats de schutting op tien centimeter van de grond, dit voorkomt rotten van je tuinschermen. Maak je schutting vervolgens compleet met een stevige poort en werk de palen netjes af met metalen paalhoedjes. Voor de finishing touch, beits je de schutting in een mooie kleur. Meer weten? Bekijk dan de klusvideo en het volledige stappenplan van een schutting plaatsen op de KARWEI website. Ook voor meer klussen in de tuin kun je op onze website terecht.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners