2228
Plinten plaatsen

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer laat kluscoach Gerrie zien hoe je plinten plaatst. Een strakke laminaatvloer is pas écht af met een paar mooie plinten. KARWEI verkoopt ze in allerlei soorten en maten. En in vele trendy kleuren.

Meet eerst op hoeveel plinten je nodig hebt en houd rekening met 10% zaagverlies. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je aan de slag. In deze klusvideo laten we zien hoe je mdf-plinten plaatst.

Meten, aftekenen, boren, zagen en bevestigen. Met de uitleg van kluscoach Gerrie zet je de plinten er zo op. Maar let op; werk niet té snel. Check altijd eerst even of er geen leidingen in de muur lopen voordat je gaat boren. Het voordeel van de mdf-plinten: je schuift ze er gemakkelijk weer af om bijvoorbeeld kabels achter te leggen.

Meer weten? Bekijk dan de klusvideo en het volledige stappenplan over plinten plaatsen op KARWEI.nl. Ook handig als je nog laminaat moet leggen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners