1692
Laminaat leggen

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een inspirerende klustip op Wonenonline. Deze maand leggen we laminaat.

Laminaat is er in vele soorten en uitvoeringen. Luxere laminaatsoorten hebben de uitstraling van een echte houten vloer door een voelbare houtstructuur. Kliklaminaatvloeren zijn er in diverse houtkleuren, zoals teak, grenen en eiken - vaak in een aantal varianten per houtkleur. De laminaatwijzer helpt je uit te zoeken welk laminaat het meest geschikt is voor de ruimte waarin je het wilt leggen. Let ook op dat je een goede ondervloer kiest.

Het leggen van een ondervloer voorkomt geluidsoverlast en dankzij de isolerende werking blijven je voeten lekker warm. Het leggen van de eerste twee banen is het meest kritisch. Als deze er goed in liggen, komt de rest ook goed. Moeilijke hoeken en obstakels los je op met een zwaaihaak en een profielmal. Meer weten? Bekijk dan het volledige stappenplan over laminaat leggen en de vele andere handige klustips en stappenplannen op de website van Karwei

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners