2472
Schuifdeuren monteren

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer laat kluscoach Patrick zien hoe je een maatwerk schuifdeurkast van Storemax monteert. Heb je wat extra opbergruimte nodig? Denk dan eens aan een maatwerk kastenwand. Bij KARWEI bestel je de schuifdeuren en het kastinterieur van Storemax in iedere gewenste afmeting en kleur.

Van muur tot muur of met zijpanelen; met een schuifdeurkast van Storemax kun je alle kanten op. Let er wel goed op dat je nauwkeurig de maten neemt. Boven en onder, voor en achter, links en rechts. Kluscoach Patrick legt je uit hoe je dat doet en wat je moet doen bij maatverschil. Op KARWEI.nl stel je met de Storemax Selector vervolgens zelf eenvoudig je kastenwand samen. Ga met het definitieve ontwerp naar KARWEI.

Is het plaatsen van de schuifdeurkast moeilijk? Met behulp van de handleiding en de klusvideo valt dat reuze mee. Maar zorg wel voor wat hulp want voor sommige delen heb je echt een paar extra handen nodig. Meer weten? Bekijk dan de klusvideo en het volledige stappenplan over kastenwanden op maat maken op KARWEI.nl. Hier leer je ook hoe je een schuifdeurkast onder een schuin dak maakt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners