792
Hanglamp ophangen

Een keer per maand geeft bouwmarkt Karwei een inspirerende klustip op Wonenonline. Deze maand gaan we een hanglamp ophangen. Goede verlichting is altijd belangrijk, zowel in werk- als in woonkamers. Het aanbrengen van goede verlichting hoeft bovendien helemaal geen zware klus te zijn, zoals bovenstaande klusvideo bewijst.

Het is vooral belangrijk dat je de stroom van de betreffende groep niet vergeet uit te schakelen voordat je begint met het aansluiten van de lamp. Controleer altijd extra of er zeker geen stroom op de zwarte draad staat. Kijk ook goed met een leidingzoeker waar de elektrische leidingen in het plafond lopen voordat je in het plafond boort.

Het is goed denkbaar dat je verschillende soorten verlichting wilt voor woonruimten, slaapvertrekken en werkkamers. Het is echter ook mogelijk om dezelfde lamp voor meerdere toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld door er een dimmer op aan te sluiten. Er zijn verschillende dimmers voor verschillende soorten lampen. Het is zelfs mogelijk om verlichting te dimmen met afstandsbediening.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners