1848
Gordijnen ophangen
Gepubliceerd: 12-10-2012 Laatste update: 02-06-2017

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klus- of stijltip op Wonenonline. Deze keer vertelt stijlcoach Gerrie je alles over de verschillende soorten raamdecoratie.

Praktisch, functioneel of sfeerbepalend. Bij KARWEI vind je raambekleding voor iedere ruimte in je huis. In allerlei soorten en maten en in vele kleuren of dessins.

Van vochtbestendige rolgordijnen of jaloezieën voor in de badkamer tot sfeervolle vlinderjaloezieën voor in de woonkamer. En wat dacht je van luxe gordijnen, roljaloezieën, warmtewerende verduisteringsgordijnen en robuuste houten jaloezieën? KARWEI-stijlcoach Gerrie vertelt je er alles over.

inspiratiebrochures1.png

Laat je inspireren door de tips en tricks in de stijlvideo en ga er zelf mee aan de slag. Combineer bijvoorbeeld eens verschillende soorten raambekleding en zoek er meteen bijpassende woonaccessoires bij.

Meer weten? Bekijk dan de stijlvideo met tips over raamdecoratie en gordijnideeën op KARWEI.nl. Hier leer je ook hoe je raamfolie aanbrengt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide