1985
Beitsen met de verfspuit

Elke maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer beitst kluscoach Patrick een tuinscherm met de verfspuit.

Tuinhout gaat veel langer mee wanneer je het beitst. En met de elektrische verfspuit van Wagner en verspuitbare UV-beits van KARWEI, wordt beitsen kinderspel. De klusvideo bewijst het.

Afplakken, reinigen, schuren, afstoffen, ontvetten... Een goede voorbereiding is het halve werk! Bovendien voorkom je dat de beits later afbladdert. Elk type hout kent zijn eigen behandeling. Hard- of zachthout, nieuw of behandeld hout; kluscoach Patrick vertelt je er alles over. De verspuitbare UV-beits van KARWEI hang je direct onder de Wagner verfspuit en breng je eenvoudig in de lengterichting van de planken aan. Als je drie lagen beits aanbrengt, hoef je het tuinhout maar eens in de vijf jaar opnieuw te beitsen. Let op: verwerk de beits alleen onder gunstige weersomstandigheden. 

Meer weten? Bekijk dan het volledige stappenplan voor beitsen met de verfspuit ( en vele andere handige tips over bijvoorbeeld het plaatsen van een tuinscherm op www.karwei.nl.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners