2773
Beitsen met de verfspuit
Gepubliceerd: 12-10-2012 Laatste update: 06-05-2021

Elke maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer beitst kluscoach Patrick een tuinscherm met de verfspuit.

Tuinhout gaat veel langer mee wanneer je het beitst. En met de elektrische verfspuit van Wagner en verspuitbare UV-beits van KARWEI, wordt beitsen kinderspel. De klusvideo bewijst het.

Afplakken, reinigen, schuren, afstoffen, ontvetten... Een goede voorbereiding is het halve werk! Bovendien voorkom je dat de beits later afbladdert. Elk type hout kent zijn eigen behandeling. Hard- of zachthout, nieuw of behandeld hout; kluscoach Patrick vertelt je er alles over. De verspuitbare UV-beits van KARWEI hang je direct onder de Wagner verfspuit en breng je eenvoudig in de lengterichting van de planken aan. Als je drie lagen beits aanbrengt, hoef je het tuinhout maar eens in de vijf jaar opnieuw te beitsen. Let op: verwerk de beits alleen onder gunstige weersomstandigheden. 

Meer weten? Bekijk dan het volledige stappenplan voor beitsen met de verfspuit ( en vele andere handige tips over bijvoorbeeld het plaatsen van een tuinscherm op www.karwei.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide