1293
Klussen met Makita

We krijgen er zo nu en dan allemaal mee te maken, kleine of grote klussen in en rondom het huis. De een houd ervan en de ander vind klussen maar niets en laat dit liever aan de vakman over. Niet iedereen is een handige doe-het-zelfver in de dop. Toch kan je een heel eind komen als je maar beschikt over het juiste gereedschap. 

Wanneer je de bouwmarkt binnenloopt wordt je overspoeld met gereedschappen. Je kunt het zo gek niet bedenken of voor elke klus is wel een passend gereedschap te vinden. Weet je eenmaal wat je nodig hebt dan heb je ook nog eens de keuze uit diverse merken, dit zijn er zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Veel merken zullen je bekend voorkomen, bijvoorbeeld omdat je van hetzelfde merk ook al eens een huishoudelijk apparaat hebt gezien. Bijvoorbeeld een oven voor in de keuken of misschien herken je het merk van jouw autoradio wel in een van de gereedschappen. Moeilijk om te kiezen, of misschien toch niet? Heb je wel eens gehoord van Makita? 

Makita is een gereedschappen merk wat in 1915 ontstaan is in Japan en intussen is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. In Europa heeft Makita 17 vestigingen. Het bijzondere aan Makita is dat ze zich uitsluitend richten op de ontwikkeling van gereedschappen. En dan bedoelen we ook echt alleen gereedschappen dus geen koelkasten, radio's of keukenapparatuur. 

Wereldwijd bestaat het assortiment van Makita uit meer dan 1500 verschillende soorten machines. De meeste machines worden verkocht via de vakhandel maar een select deel is verkrijgbaar voor de handige maar veeleisende doe-het-zelver bij de bouwmarkt. 

Dat Makita koploper is in de ontwikkeling van gereedschappen bleek wel uit een test van accuboormachines in de Consumentengids van februari 2015. Hier werden diverse Doe-het-zelf merken vergeleken met drie verschillende exemplaren van Makita. Uit de test kwamen twee Makita accuboormachine's op positie 1 en 2 als beste uit de test. 

Naast de verkrijgbaarheid van Makita in de bouwmarkt is het merk ook verkrijgbaar bij Mtools.nl, een online shop die het grootste assortiment van Makita gereedschap direct uit voorraad leverbaar heeft.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners