316
Je woning schoon en droog door gevelreiniging

Natuurlijk wil jij je huis van binnen mooi hebben, maar je gevel is nét zo belangrijk als je interieur. Aan een schone gevel kleven heel wat voordelen. Je wilt immers dat er geen ongewenst vocht je woning binnendringt, dat je gevel er niet vies en oud uitziet – en het is zelfs goed voor je energierekening. Maar hoe houd jij je gevel dan schoon? In dit artikel vertellen we je over alle ins and outs van gevelreiniging. Zeg maar hallo tegen een schone en nette woning – van binnen én van buiten!

 

Waarom is gevelreiniging belangrijk

Gevelreiniging is op meerdere vlakken belangrijk om je huis netjes en veilig te houden. Allereerst krijgt je gevel door gevelreiniging weer een op en top fris en schoon uiterlijk: je wilt natuurlijk niet opvallen in de buurt omdat de buitenkant van je woning er zo vies uit ziet. Daarnaast maak jij je woning ook weer aantrekkelijker voor eventuele verkoop of verhuur in de toekomst: een schone gevel trekt meer mensen aan dan vuiligheid op een koop- of huurhuis.

Maar nog belangrijker: door gevelreiniging krijg je niet te maken met ongewenst vocht in je woning. Dat is beter voor je leefklimaat – een te hoog vochtgehalte is niet zo goed voor je gezondheid – maar je weert ook ongenode gasten zoals ongedierte, die juist blij worden van veel vocht in een ruimte. Ook zorg je dat schimmels geen kans krijgen met de nadelen van dien: je wilt natuurlijk niet dat er schade aan je muren of vloer ontstaat door vocht. En wist je dat een goede gevelreiniging zelfs een positieve invloed kan hebben op je energierekening? Kortom; gevelreiniging is ontzettend belangrijk om de levensduur van je woning te verlengen.

Zo bescherm jij je woning tegen invloeden van buitenaf

Geen idee waar je beginnen met de gevelreiniging? Geen probleem, want een vakman kan precies inschatten wat je woning nodig heeft aan bescherming tegen invloeden van buitenaf. Zij kunnen de juiste reinigingsmethode bepalen: van industriële reiniging tot het reinigen met stoom tot het impregneren van de gevel – je weet zeker dat het goed komt. Voor elk pand en probleem is er namelijk een andere aanpak. Jij wordt dan verzekerd van een plan op maat, om je gevel perfect te beschermen.

Geen gedoe, wel resultaat

Door je gevel te laten reinigen geniet je dus van voordelen, zoals het verlengen van de levensduur van je gevel en door minder vocht in je woning zie je weer resultaat op je energierekening. Zeker een klus om te overwegen, dus: door het inhuren van een professional heb je geen gedoe, maar wel het gewenste resultaat. Top!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners