170
Een woonongelukje zit in een klein hoekje

We halen soms gekke capriolen uit om ons huis en de tuin mooi te maken. Op een hoge trap om de dakgoten te schilderen of even de lamp vervangen door op de stoel te staan, wie doet het niet? Negen van de tien keer gaat dit ook gewoon goed, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Vervelend en naar, maar je kunt maar beter een plan hebben wanneer het jou een keer gaat gebeuren.

Onlangs kregen wij met zo’n geval te maken en moesten we na gaan denken; Hoe gaan we dit allemaal fixen? Op zo’n moment is het superfijn om erachter te komen dat er partijen zijn die je hier onwijs bij kunnen helpen. Dus ben je af en toe ook zo’n kluns als ons? Dan kun je deze tips wellicht goed gebruiken.

Tips voor de kluskluns

Een keer met de hamer op je duim slaan of een afstapje wat je was vergeten? Voor je het weet zit je op de eerste hulp. Als het allemaal een beetje meezit kun je meteen geholpen worden en mag je daarna lekker weer naar huis. Toch heb je thuis dan soms nog de nodige spullen nodig om de revalidatie mogelijk te maken. In ons geval was dit zeker aan de hand en wij stuitten dan ook op de webshop van vegro.nl. We waren echt blij verrast met het aanbod én de service.

Zo is het mogelijk om zeer uiteenlopende zaken te kopen maar kun je ook spullen huren. Want wij hadden het geluk dat het een tijdelijk ongemakje was, dus dan is het kunnen terugsturen van je gebruikte spullen een ideale service! Van grote producten tot kleine zaken, alles is er te krijgen voor revalidatie en andere situaties.

Geen vooroordelen over dat dit spullen zijn die alleen voor ‘bejaarden’ bestemd zijn, het kan iedereen gebeuren en dan zijn dit soort adresjes werkelijk top! Ze kunnen bij dergelijke speciaalzakendaarnaast goed meedenken wat nuttig is in jouw situatie. Zij hebben er tenslotte ervaring mee en jij (hopelijk!) niet!

Voor de thuisblijver

Mocht je structureler slechter ter been zijn of begint de leeftijd zijn tol te eisen? Wij begrijpen als geen ander dat er niks lekkerder is om zo lang mogelijk in je eigen huis en omgeving te kunnen vertoeven. Je eigen interieurkeuze en smaak maken het dat je huis vertrouwd en als thuis voelt. Hier wil je zo lang mogelijk van genieten. Door het aanschaffen of huren van de juiste spullen kun je deze termijn ontzettend verlengen.

Zo is een bed waar je eenvoudig vanuit opstaat een enorme aanrader. Deze bedden kun je omhoog en omlaag doen, ideaal wanneer dit wat lastiger wordt. En je hoeft echt niet te wachten tot het zover is, je kunt ook gewoon preventief besluiten om over te gaan tot een speciaal bed. Dit zijn de kleine beslissingen die er wellicht voor zorgen dat je jaren langer van je eigen huis kunt genieten.

Laat je verrassen

Zoals we al zeiden, we waren per toeval op de site van Vegro beland maar waren blij verrast door het aanbod. Van echte verpleegbedden tot super praktische spullen voor de babyuitzet. Alles wat praktisch is, kun je er vinden. En er zijn ook nog verschillende opties qua vormgeving, zo kun je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een sta-op bed dat bij jouw interieur past.

We gaan er liever niet vanuit maar een ongemakje kan iedereen gebeuren, dan een adresje weten voor de juiste spullen is ideaal. Dat je er per toeval nog veel meer treft, dat hebben wij inmiddels al verklapt. Dus laat je niet meer weerhouden om die uitdagende klus aan te gaan, ook wanneer het fout gaat heeft Wonenonline jou een oplossing geboden. Maar toch; Pas op!

Onze partners