Net als de vrouw een plekje nodig heeft om zich af en toe eens lekker terug te kunnen trekken en te kunnen tutten is zo'n plek voor een man ook geen overbodige luxe. Het tutten zal voor de man nog wel meevallen maar even niet gestoord worden en zich bezig kunnen houden met echte mannendingen is welkom voor elke man!

 

Je hebt er misschien wel eens van gehoord, een 'mancave' een ruimte die speciaal voor de man wordt ingericht waarin hij zijn hobby of andere favoriete bezigheden kan beoefenen. Denk bijvoorbeeld aan een zolder of garage maar je zou ook een tuinhuis in kunnen richten als mancave.

Hoe de mancave ingericht wordt is natuurlijk per man verschillend. De ene gebruikt hem als gameroom en maakt hem lekker donker met een comfortabele bank of stoel en een megagroot tv scherm om games op te spelen. De ander zet liever een pooltafel neer en nodigt wat vrienden uit om samen wat balletjes weg te tikken.

Komen er regelmatig vrienden over de vloer in de mancave dan mag een bar natuurlijk niet ontbreken! Je kunt gaan voor een professionele versie met een echte tap als je budget hiertoe reikt maar zelf een bar in elkaar timmeren en een koelkast eronder wegschuiven, gevuld met lekkere koude biertjes, is natuurlijk ook een prima alternatief.

Ook leuk om te lezen