170
Een klodder hier, een kloddertje daar; Verven maar!

Trendkleuren voor binnen én buiten, ze veranderen ieder jaar. Sommige mensen worden hier onrustig van maar wij zijn er dól op. De grote merken houden ons perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wij volgen ze als redactie dan ook op de voet. Dit doen we niet alleen om jullie op de hoogte te houden, maar ook om ons eigen interieur regelmatig te upgraden. Voor ons zijn hierbij een aantal zaken belangrijk. Wij leggen uit.

Beken kleur

De kleur van een verf is natuurlijk belangrijk, maar dit is niet het enige aspect wat van invloed is op een succesvol resultaat. De kwaliteit van de verf is misschien wel het állerbelangrijkste. Wij geven liever net iets meer uit zodat we zeker weten dat de verf van goede kwaliteit is.

Wij volgen hierin de experts, de echte schilders. Zij gebruiken ook alleen maar verf van gerenommeerde merken. En omdat wij nog wel eens wisselen van kleurtje en teint, doen we dat verven liever zelf om de kosten een beetje overzichtelijk te houden. Dus doe als de professional en ga voor een merk. Het voordeel van deze merken is dat je vervolgens de verf vaak kan laten mengen tot de kleur die jij wilt. Dus geen standaardkleur, maar wel kwaliteit.

Geef het glans, of niet

Naast de kwaliteit en de kleur is de uitstraling belangrijk. Voor binnen zien we steeds meer matte verf terugkomen. Dit is helemaal volgens de trend van nu, kijk maar naar alle industriële designs die we voorbij zien komen. De Sikkens Alpha Projecttex is hier een voorbeeld van: Goed merk, mooie matte look en te mengen in de kleur die jij wilt. En het fijne is, hij kan tegen een stootje want hij is schrobvast én meteen dekkend. Daar hebben we dus geeneens een professional voor nodig. Dit doen we lekker zelf.

Straal in je straat

Waar binnen de trend helemaal is om voor mat te gaan, gaan we buiten nog steeds voor hoogglans. Zeker in de zomer is dit verreweg het mooiste in de schittering van de zon. Maar ook hier geldt; Liever één keer goed dan maar blijven smeren.

Ook hier heeft Sikkens een goede optie, de Sikkens Rubbol XD High Gloss is perfect dekkend en nog beter; Onverwoestbaar. In ons koude kikkerlandje regent en waait het nog wel eens, dus de verf moet wel tegen een stootje kunnen. Wij hebben het getest en kunnen bevestigen; Met deze verf kun je een flinke winter hebben!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners