2045
Gekleurd glas
Gepubliceerd: 01-08-2017 Laatste update: 04-05-2021

De trendkleuren van 2017 op een originele en creatieve manier verwerken in het interieur? Dit seizoen voegen we de kleuren samen met het gebruik van glas in keuken, woon- en badkamer. Bekijk hier hoe het werkt en laat je inspireren door de leukste ideeën.

Natuurlijk interieur van glas
We zien het al een tijdje, maar ook dit seizoen komen we veel duurzaamheid, natuur en rust tegen in het interieur. Hierbij past glas als natuurlijk materiaal perfect. Steeds meer mensen kiezen voor glazen wanden in hun woning. Bijvoorbeeld voor in de badkamer of als achterwand van het fornuis in de keuken. Het heeft een natuurlijke en lichte uitstraling. Is innoverend en strak en het zorgt voor een optische vergroting. Naast als deze uiterlijke kenmerken is het ook uiterst praktisch. De spetters die tegen de muur komen van het koken zijn eenvoudig af te vegen, net zoals het vocht in de badkamer. De combinatie van praktische voordelen en het veelzijdige design maakt van gekleurde glazen wanden een mooie nieuwe interieurtrend.

Combineer glas met trendkleuren
Maak van je interieur een creatief geheel door gebruik te maken van gekleurd glas. Kies hierbij kleuren die passen bij de kleurtrends van dit seizoen.

Ontspannen en rust
Waar je buiten te maken krijgt met onrust en verdeelde meningen, willen we in ons eigen huis rust en ontspanning creëren. Naast natuurlijke materialen kiezen we ook volop voor natuurlijke kleuren. Donkere kleuren worden gemixt met pasteltinten voor een mooi contrast en comfortabele warmte.

Ontwikkel je eigen stijl
Tegenover rust en ontspanning staat het ontwikkelen van je eigen stijl en de drang naar verandering. Opvallende kleuren, zoals vrolijk geel, limoengroen en pittig rood, vormen hiervoor de basis. Ga voor een uitgesproken interieur met veel creativiteit en kracht. De kleuren komen terug in opvallende accenten, zoals een rode badkuip de badkamer. Een glazenwand op maat zorgt verder voor een rustgevende en complete uitstraling.

Gekleurd glas bestellen?
Gekleurd glas op maat voor in de badkamer of keuken wordt onder andere gemaakt door glashandel Derissen. Derissen is een vakkundige glasspecialist met jarenlange ervaring. Hier kun je uitstekend terecht voor gekleurd glas op maat, zoals jij het wilt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide