1742
Dakkappel

Een dakkapel wordt doorgaans geplaatst om meer ruimte en meer licht te verkrijgen. Een dakkapel kan ter plaatse worden gemonteerd maar tegenwoordig zie je steeds meer de zgn prefab dakkapellen. Deze worden vooraf in de fabriek helemaal naar wens op maat gemaakt en worden dan in een geheel geplaatst. Het voordeel hiervan is dat het goedkoper is en uw dakkapel zit er doorgaans binnen 1 dag op.

We onderscheiden de kunststof en de houten dakkapellen. Kunststof is onderhoudsvriendelijk, wat erg handig is omdat een dakkapel vaak op een moeilijk bereikbare plaats zit. Daarnaast hoeft kunststof niet geschilderd te worden, het is sterk en gaat jaren mee. Natuurlijk zitten er aan een houten dakkapel ook voordelen. Denk alleen maar aan de natuurlijke uitstraling en je kunt hem met een likje verf gemakkelijk van kleur veranderen.

Overweegt u de aanschaf en plaatsing van een dakkapel dan is het niet onverstandig om uzelf vooraf goed te laten informeren en de prijzen van de verschillende leveranciers te vergelijken.

Vaak bent u lang bezig met zoeken en bellen. Omdat u natuurlijk niet over 1 nacht ijs gaat en meerdere offertes ter vergelijk wenst moet u steeds opnieuw uw wensen kenbaar maken. Op Wonenonline komt er een eind aan dit ingewikkelde en tijdrovende traject. Vraag hier gratis en eenvoudig offertes aan voor uw nieuwe dakkapel. Geef aan wat uw wensen of plannen zijn en u wordt vrijblijvend van informatie voorzien door dakkapel specialisten bij u in de buurt.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners