1557
Zuilvormige wastafel

In 1997 creëerde Alape het archetype van een nieuwe wastafel, ontstaan uit 3mm flinterdun geglazuurd staal. Verdere ontwikkelingen in de jaren daarna leidde tot succesvolle wastafel series, zoals de door Sieger Design ontworpen Unisono en Metaphor wastafels, welke eveneens de unieke dikte hebben van 3mm. Deze twee series bevatten vanaf nu ook een op de vloer staande zuilen wastafel. De hoogste precisie, enkel en alleen te bereiken dankzij 3mm geglazuurd staal, en het delicate samenspel tussen de wastafel, de pilaar en de chromen ring zijn technisch en esthetisch ongeëvenaard.

Al meer dan 115 jaar ziet Alape geglazuurd staal niet alleen als een materiaal maar ook als haar grootste inspiratiebron. De kenmerken van het materiaal zijn het kompas geworden voor de waskomontwerpen van Alape, die de menselijke behoeften aan schoonheid en esthetiek in gelijke mate vervullen. Door het constante streven naar harmonie tussen materiaal, vorm en functie ontstaan nieuwe innovaties. Delicaat samenspel
De nieuwste innovatie is de combinatie van de waskomserie Unisono en Metaphor met een op de vloer staand corpus van geglazuurd staal. Een fijne chroomring vormt de link tussen beide elementen en maakt er een harmonisch geheel van. De cilindrische wastafel van de serie Unisono heeft een diameter van 325 of 400 mm. Het rechthoekige model Metaphor is verkrijgbaar in de afmetingen 500 x 375 mm. Beide staan tegen de muur en kunnen naar wens met een wandkraan of een op de vloer staande kraan worden gecombineerd.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners