2040
Wastafel Sondo van Alape

Met 'SONDO' presenteert Alape een nieuwe reeks waskommen die het dagelijkse wasritueel transformeert tot een verleidelijke ervaring. 'SONDO' wordt gemaakt in drie millimeter dik geglazuurd staal en verenigt functionaliteit, kwaliteit en puristisch design in een esthetische vorm. De 'SONDO' reeks is verkrijgbaar als opbouw- en onderbouwwaskommen en is een uitbreiding op het reeds beschikbare waskommen- en wastafelprogramma 'A˘form'. De ruime keuze in vormen, afmetingen en combinaties biedt een uniek scala aan mogelijkheden.

'SONDO' is ontstaan uit een samenwerking met Gerhard Busalt en verbindt de klassieke schotelvorm met de moderne, puristische uitstraling van de cilinder. Het verenigt het karakter van een Alape-product uit 3 mm geglazuurd staal met de elegantie van een opbouwwaskom. Door de afmetingen wordt de indruk gewekt dat de opbouwwaskom boven het wastafelmeubel zweeft. Ondanks het minimalistische design blijft het gebruiksgemak en comfort gehandhaafd door de diepe vorm en de royale diameter. In combinatie met het reeds verkrijgbare verborgen overloopsysteem, kan er bovendien water gestuwd worden in de 'SONDO'-onderbouwwaskom.

De royale afmetingen en het tijdloze design maken 'SONDO' een markant en expressief onderdeel van het wastafelmeubel. Het toont op in het oog springende wijze de voordelen van geglazuurd staal en kan dankzij de nauwkeurige afwerking met alle materialen en woonstijlen gecombineerd worden.

badkamertrends-2024-bannerip.png

'SONDO' is verkrijgbaar in een buitendiameter van 450 mm. De onderbouwvarianten zijn in twee diepten (102 of 132 mm) verkrijgbaar en de opbouwwaskom is verkrijgbaar in een diepte van 115 mm. 'SONDO' wordt dit jaar voor het eerst gepresenteerd op de ISH-beurs in Frankfurt en is vanaf april 2013 verkrijgbaar bij gespecialiseerde verkoopkanalen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners