2063
Wastafel Not Only White
Gepubliceerd: 08-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

BASE wastafel
De Base collectie bestaat uit basisvormige wastafels, speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van de projectmarkt. De collectie wordt gekenmerkt door de 12mm afrondingen aan de binnenzijde van de waskom. Hierdoor wordt de collectie toegankelijk en zeer eenvoudig in onderhoud. De Base is niet alleen perfect voor gebruik thuis, maar zijn eigenschappen maken de Base ook een perfecte keuze voor omgevingen waar een hoge mate van hygiëne is vereist of waar er intensief gebruik van wordt gemaakt zoals hotels, ziekenhuizen, beursgebouwen of vliegvelden. Base is verkrijgbaar in wit, grijs, beige Himacs.

BLEND wastafel
Wat de Blend collectie zo bijzonder maakt is het samengaan van de organisch gevormde waskommen – verkrijgbaar in een één- en tweepersoon afmeting – met de nieuwe Flow afvoer. De ronde maar onzichtbare Flow afvoer past perfect bij de vorm van de Blend en nodigt uit tot aanraken, net als de wastafel zelf. De veelzijdige Blend wastafel vormt een perfecte twee-eenheid met de Frame kasten collectie. De open structuur van de Frame collectie kadert letterlijk de wastafel in en legt daarmee de vorm van de bovenliggende wastafel bloot. Blend is verkrijgbaar in wit Himacs.

FRAME met Blend
De open structuur van de Frame collectie kadert letterlijk de wastafel in en legt daarmee de vorm van de bovenliggende wastafel bloot. Dit samenzijn komt het beste tot uiting in combinatie met de Blend wastafel, waarbij de rechte lijnen van het metalen frame maximaal contrasteert met de golvende onderzijde van de wastafel. De Frame kast zelf biedt voldoende opbergruimte maar blijft tegelijkertijd transparant. De plank is van 9mm Himacs.

FORM wastafel
De Form collectie is vergelijkbaar met de Kuub collectie wat de mogelijkheden en afmeting betreft. Het enige zichtbare verschil is de afvoer: de Form is voorzien van de nieuwe Flush afvoer. Het modulaire karakter van deze collectie zorgt ervoor dat het geschikt is voor uiteenlopende projecten. Form is verkrijgbaar in wit, grijs en beige Himacs.

KUUB wastafel
De Kuub collectie is een veelzijdige collectie in vele afmetingen, en wordt in meerdere kleuren en 2 materialen aangeboden. Het modulaire karakter van deze collectie zorgt ervoor dat het geschikt is voor uiteenlopende projecten. Kuub is verkrijgbaar in wit, grijs en beige Himacs en in wit, grijs, bruin, taupe en zwart composiet steen.

MOSS wastafel
De Moss is geïnspireerd op de iconische Chesterfield bank. De naar binnenlopende curves, die tevens de afvoer vormen, contrasteren met de omliggende rechte lijnen en maken Moss een werkelijk uniek en intrigerend ontwerp. Het steeds veranderende uiterlijk wordt nog eens versterkt door het samenspel van het ontwerp met het invallende licht. Moss is verkrijgbaar in wit Himacs.

NOON wastafel
Noon is een royaal vormgeven waskom, gemaakt van Himacs en kan eenvoudig op een Flat plank worden geplaatst. De Noon dankt zijn sierlijke uiterlijk – ondanks zijn grootte – aan de nieuwe Flush afvoer. Noon is verkrijgbaar in wit Himacs.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide