2260
Fusion by Wet

Fusion een vrijstaande wasbak met licht en kleur combinatie mogelijkheden middels het zelf samen te stellen kolom en wasbak gedeelte. Met het optionele "sieraad" kranen set bestaande uit een 24 karaats gouden hete kraan en fraai verchroomde koude kraan creëer je een kleur rijk design juweel in de badkamer, helemaal naar jou smaak....

De kranen worden aan beide kanten ( links/rechts ) van de kolom gemonteerd. Je kunt ook nog voor kiezen om een vul hals-kraan uit de muur te laten komen of een complete kraan set inclusief hals aan de wastafel te monteren. De Fusion is hiermee de enige en meest kleurrijke wasbak die de sanitaire wereld tot nu ooit heeft gezien!

U kunt uit 8 frisse kleuren kiezen die totaal een combinatie van 64 waanzinnige effecten geeft! Niet alleen de kleur combinaties van de Fusion zijn Uniek ook de vormgeving en de interne verlichting spreken tot de verbeelding. Meer kleur in je leven�¢ï¿½�¦..wet®design

De wastafel met naar keuze waskom kleur wordt geleverd inclusief WET stop, verlichting, Sifon afvoersysteem en montage-plaat. De extra accessoires zoals de Kranen en vul-hals treft u aan op de Fusion pagina ( Fusion Accessoires )

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide