1706
Marike C7
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

De eerste collectie waarmee zij in de prijzen viel was de C7-collectie. Deze collectie wordt gekenmerkt door de unieke vorm tussen de wastafel en het plateau. Bij de C7 collectie verlaat Marike de strakke lijnen en kiest zij bewust voor een meer organische vormgeving.

Bij de C7 wastafel worden wastafel en plateau één. De C7 wastafel kan los geplaatst worden of gecombineerd worden met een plateau aan één of beide zijdes waardoor er extra ruimte is voor badkameraccessoires. De wastafels zijn vervaardigd uit Cristalplant en verkrijgbaar in het wit.

Add collectie
De tweede award ging naar de ADD-collectie. Deze minimalistische collectie accessoires gemaakt van blank, zwart en goud geanodiseerd aluminium biedt grafisch oneindig veel mogelijkheden. Dankzij de verschillende lengtematen kunnen er diverse composities worden gecreëerd. Bij het ontwerp stond eenvoud voorop, wat duidelijk te merken is. Zo is de bevestiging niet zichtbaar door een slim systeem. De accessoires, die bedoeld zijn voor toepassing in onder meer de badkamer en de keuken, bestaan uit een serie lange en korte handdoekhaakjes en een planchetserie van 10 tot 120 cm. De elementen kunnen gecombineerd worden tot een vierkant (of matrix) in vier maten (60x60 cm, 80x80 cm, 100x100cm en 120x120 cm)

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide