1841
Clou Wash-me wastafel

De producten uit de minimalistische Wash Me-serie van ontwerper René Holten maken elke badkamer tot een lust voor het oog. Nieuw zijn de Wash Me wastafels in hoogwaardig Italiaans keramiek en beton. De Wash Me-wastafels zijn beschikbaar in verschillende lengtematen: 50 cm, 70 cm, 90 cm en 110 cm. Ze kunnen als opzetwastafel of hangend gemonteerd worden. Verschillende uitvoeringen, voor verschillende smaken.

De Wash Me wastafel in keramiek is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig keramiek uit Italië. De wastafels zijn beschikbaar in twee stijlvolle uitvoeringen: wit en mat zwart. De Wash Me wastafel in beton is gemaakt van hoogwaardig glasvezel versterkt beton en is in de fabriek zorgvuldig met de hand afgewerkt en voorzien van een beschermende coating. Het natuurlijke materiaal geeft elke wastafel een uniek en exclusief karakter.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners