1985
Alape vlakinbouw waskommen

Alape staat met haar waskommen en wastafelmeubels voor uiterste precisie en een exact lijnenspel. Met de vlakinbouw (‘FB’) komt de fabrikant uit Duitsland nog een stapje dichter bij perfectie en laat zij zien, dat haar innovatievermogen verder gaat dan zuiver productontwikkeling. Door deze nieuwe inbouwmethode, waarbij de waskom volmaakt vlak in het wastafelblad wordt ingebouwd, krijgen ontwerpers, architecten en consumenten nog meer ontwerpvrijheid. Deze nieuwe inbouwvariant kan uitsluitend toegepast worden vanwege de precisie van Alape’s geglazuurd stalen waskommen en het ambachtelijk verfijnde vakmanschap waarmee Alape produceert. Niet alleen de traditionele inbouwwaskommen, maar ook de producten met een rand van slechts 3 mm, zoals de Unisono, Metaphor en de nagelnieuwe 2step waskom, kunnen in bijna alle wastafelbladmaterialen van minimaal 12 mm dik vlak worden ingebouwd. Esthetiek tot in perfectie. Waskommen voor vlakinbouw zijn vanaf 1 juli 2015 verkrijgbaar.

Alape kent een extreem omvangrijk aanbod aan waskommen. Zo beschikt Alape over onderbouw-, inbouw-, opbouw- en schotelvormige waskommen, maar ook over half ingebouwde waskommen en aan de wand bevestigde of op de vloer staande wastafels. Daar komt nu ook de vlakinbouw bij. Door optimalisering van de waskomrand en de hoge mate van nauwkeurigheid, kan de waskom harmonieus in wastafelbladen en -meubels geïntegreerd worden. De waskommen zijn heel eenvoudig te monteren en hebben slechts een 1,5 mm brede, doorlopende siliconennaad nodig voor een sluitende afdichting. Dit is een groot pluspunt in het dagelijks onderhoud.

De nieuwe vlakinbouwmethode zorgt ervoor dat op esthetisch vlak nu alle aandacht uitgaat naar de zuivere, strakke vorm van de waskom.

De precisie van de vlakinbouw is alleen mogelijk dankzij het geglazuurde staal waar alle Alape waskommen van vervaardigd zijn. Dit voor Alape karakteristieke materiaal is licht van gewicht, harder dan graniet of smaragd en kenmerkt zich door een hoge slagvastheid. De constante kwaliteit en vormzuiverheid, tot op de millimeter, is de ultieme troef.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners