1644
Wastafel Alape Metaphor

Geïnspireerd op de traditie van ritueel baden, waarbij het bad als bron van reinheid wordt beschouwd, is de waskom Metaphor van Alape ontworpen. De royale opzetkom onderscheidt zich niet alleen door de zuivere geometrische vormen, maar ook doordat de kom over een doordachte functionaliteit beschikt. De kom is vervaardigd, zoals alle Alape waskommen, van geglazuurd staal. Door staal te voorzien van een flinterdunne laag emaille ontstaat er een waskom, die harder is dan graniet, licht is van gewicht en een hoge slagvastheid heeft. Anders dan bij een keramiek waskom, kunnen vanwege de unieke eigenschappen van geglazuurd staal, precieze lijnen, strakke vormen en rechte hoeken gemaakt worden. Metaphor toont met zijn uitgesproken geometrische vorm bij uitstek deze onvergelijkbare vormzuiverheid.De opzetkom is verkrijgbaar in een breedte van 1.000, 750 en 500 mm en een diepte van 375 mm.

IJzersterk
Alape produceert alle waskommen en wastafels met geglazuurd staal. De precieze lijnen, strakke vormen en rechte hoeken, vervaardigd uit 3mm flinterdun geglazuurd staal, zorgen voor een uiterst zuiver esthetisch design. Op het staal wordt een flinterdunne laag glazuur - oftewel emaille - aangebracht en ingebrand. Hierdoor gaan het staal en het glazuur een onverbrekelijke verbinding met elkaar aan en ontstaat er een bijzonder duurzaam product. De Metaphor is uniek vanwege zijn combinatie van een royale afmeting, zeer strakke hoeken en flinterdunne randen. Door de vormgeving wordt bovendien de indruk gewekt dat de waskom boven het wastafelmeubel zweeft. Hierdoor behoudt de Metaphor zijn elegante uiterlijk en is de opzetwaskom in uiteenlopende sanitaire ruimtes toe te passen, zowel privé als semi-openbaar.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners