1069
Wet Fusion wastafel

De kleurrijke wastafels zijn een mooi alternatief voor de traditioneel, zware, onverlichte porceleinen wastafels. Het revolutionaire ontwerp (bekroond met de Duitse DesignPlus award) is gemaakt van polyethyleen wat het mogelijk maakt felle kleuren te gebruiken en zelfs om een combinatie met verlichting toe te passen!

Het WET Verlicht Bad geeft sfeer in je badkamer.
Kies uit traditioneel wit of een felle kleur en creëer een magische sfeer in je badkamer! Het WET bad (bekroond met de Duitse DesignPlus award) is gemaakt van PE plastic wat de mogelijkheid biedt prachtige felle kleuren te gebruiken en zowel binnen als buiten te plaatsen.

MELTDOWN
De MELTDOWN heeft een interne projectie schild die plaatjes en foto's vanuit de binnenkant van de wastafel middels verlichting laat doorschijnen. Zo kunt u wanneer u maar wilt uw wastafel veranderen door er bijvoorbeeld blaadjes van bomen, strip figuren of ander silhouetten in het projectie schild te plaatsen. Horeca bedrijven kunnen zelfs hun naam of logo projecteren. Optioneel kunnen er diverse patronen bij besteld worden.

De Meltdown heeft twee standaard niet zichtbare geïntrigeerde handboek haken die aan weerskanten bevestigd zijn. The personal touche�¢ï¿½�¦.. De Meltdown is vervaardigd van 100% recyclebare licht gewicht ( 6 kg ) Polyethyleen .Een speciale �¢ï¿½ï¿½TEFLON�¢ï¿½ï¿½ behandeling zorgt voor een super gladde, sterke en vuilafstotend oppervlakte. In feite worden de natuurlijke micro poriën van het Polyethyleen volledig afgesloten.

De speciale vormgeving van de Meltdown verbergd de sifon en alle andere pijpleidingen die bij normale wastafels vrijwel altijd zichtbaar zijn. Wanneer de wastafel verlicht is ziet u meteen de fantastische design kwaliteiten die letterlijk uw badkamer wonderlijk doet schijnen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners