1480
Uniek design voor de badkamer
Gepubliceerd: 20-05-2015

Er zijn veel prachtige materialen voor in huis, maar heel zeldzaam zijn degene die gebruikstroeven koppelen aan een unieke uitstraling. Niet voor niets dus, dat het Zweedse Svedberg met Dekton by Cosentino de ELLE Badkamer van het jaar prijs kreeg. Op een uitgelezen manier geeft het design gestalte aan de speciale eigenschappen van Dekton.

Met Dekton by Cosentino kan je de badkamer op maat inrichten: van vloeren en (douche)wanden tot wastafelbladen. Dankzij de grote oppervlakken is Dekton ideaal voor het inrichten van de complete badkamer, maar ook vanwege de technische eigenschappen: make-upvlekken, nagellak, tandpasta¦ zijn makkelijk te verwijderen. Daarnaast is het materiaal krasbestendig voor scherpe objecten en ook een hete stijltang is geen probleem dankzij de hittebestendigheid van Dekton.

Maar bovenal is Dekton een design statement met een unieke uitstraling. De Dekton-collectie bevat kleuren met een afwerking in natuursteen, leisteen, cement, houtstructuur en cortenstaal. Het Zweedse designhuis Svedberg verwerkte Dekton in 4 badkamerconcepten en werd prompt bekroond met de ELLE Decoration Swedish Design Award in de categorie Bathroom of the Year. Om maar te zeggen dat Dekton weet te overtuigen en charmeren¦

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide