2621
Steel19: een wastafelmeubel tussen traditie en modern design

Bij het creëren van 'Steel19' heeft Alape zich laten inspireren door ambacht en moderne stedelijke vormgeving. De wastafeloplossing, die in samenwerking met sieger design ontworpen is, verenigt innovatie en traditie: modern ontwerp gecombineerd met traditioneel vakmanschap. Dit komt goed tot uiting in de historische waskom en het zwarte, eigentijdse stalen frame. 'Steel19' vervult daarmee de behoefte aan contrastrijke ontwerpconcepten met authentieke producten, die de individuele levensstijl tot uitdrukking brengt.

 

'Steel19' is bedoeld voor interieurs waar het wastafelmeubel het middelpunt is. Door een expressieve vormgeving en het gebruik van authentieke materialen springt ‘Steel19’ in het oog. Het voor Alape kenmerkende ontwerp-DNA komt in deze complete wastafeloplossing bijzonder goed tot uiting. Het zwarte, aan de wand hangende frame zorgt voor een industriële uitstraling en is in prachtig contrast met het witte wastafelplanchet van geglazuurd staal.

Compleet meubel en makkelijk te monteren
Het nieuwe product verrast door vele details: exacte oppervlakken, kleine radii en nauwkeurig op elkaar afgestemde verhoudingen van de verschillende elementen. Functie en ontwerp vormen een harmonieus geheel. 'Steel19' bestaat uit een complete eenheid, inclusief wandkraan, en is snel en eenvoudig te installeren: het inbouwdeel is voorgemonteerd en verborgen achter de achterwand en de sifonbekleding. Op locatie hoeft alleen nog de wandbevestiging en de aansluiting van de hoekventielen gedaan te worden. Het wastafelblad en de achterwand zijn van geglazuurd staal. In het wastafelblad is naadloos een waskom geïntegreerd met vlakke ventielklep. Het frame en de sifonbekleding hebben een matzwarte poedercoating. Het filigranen zwarte frame biedt een sterk contrast met de witte geëmailleerde kom en achterwand. Samen onderstrepen ze het industriële karakter van het wastafelmeubel.

Het planchet onder de waskom is van glas en biedt praktische opbergruimte. De kraan is al geïntegreerd en beschikt over een speciaal voor Alape’s ‘Steel19’ geoptimaliseerde uitlooplengte.

Met haar geringe afmetingen - 600 mm (breedte) x 500 mm (hoogte) x 360 mm (diepte) - en haar samengestelde functies is 'Steel19' een complete wastafelmeubeloplossing voor kleine ruimtes die optimaal moeten worden gebruikt, zoals veeleisende gasttoiletten en kleine badkamers. Qua prijs past 'Steel19' in het hoogste segment. Met 'Steel19' biedt Alape een representatieve oplossing voor zeer kleine wasgelegenheden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners