1954
LucaWood breidt collectie uit

Sanitair groothandel Luca sanitair heeft de collectie van haar merk Luca Wood uitgebreid met een drietal nieuwe producten. Nieuw in de collectie zijn een eiken wastafelblad met naar wens een enkele of dubbele uitgefreesde wastafel of leverbaar als vlak blad, geschikt voor een opzet wastafelkom. De collectie biedt tevens een fonteintje, gefreesd uit een massief eiken houten blok. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar met een strakke voorzijde of met een robuuste natuurlijke uitstraling van schors. De wastafelbladen worden in Nederland geproduceerd, maar zijn volledig afgestemd op de diverse leverbare Italiaanse opbouwwaskommen van keramiek of Solid Surface. LucaWood is een eigen merk van Luca Sanitair en alleen verkrijgbaar bij de geselecteerde showrooms. Zie www.lucasanitair.nl.

LucaWood wastafelbladen
De LucaWood wastafelbladen worden uit één stuk massief eiken hout gemaakt en zijn leverbaar in alle breedtes van 60 tot 300 cm. en in dieptes van 30 tot en met 55 cm. De bladen hebben een dikte van 7 cm. De wastafelbladen kunnen naar wens op maat worden gemaakt, met één of twee uitgefreesde wastafels of juist als vlak (top) blad geschikt voor opzet waskommen. Luca Sanitair heeft een groot aantal bijpassende Italiaanse wastafelkommen, rond, vierkant en van zowel keramiek als Solid Surface.

De Luca Wood bladen zijn van massief eiken en bewerkt met een oliedragende 2 componenten Monocoat olie, verkrijgbaar in een negental kleuren, zoals Charcoal, Gris, Smoke, Chocolate en Savannah. Alle bladen zijn voorzien van een verborgen ophanging. Alle LucaWood producten hebben een garantie van 2 jaar en worden geleverd inclusief gratis onderhoud set. Van duurzaam eiken geproduceerd
De wastafelbladen van LucaWood zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd massief Noord-Europees eiken. De eiken bladen kunnen uit één stuk worden gemaakt tot 3 meter lengte en bevat geen knoesten. De verwerking tot LucaWood wastafelbladen en waskamermeubels vindt plaats in Nederland.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners