1171
Maximale opbergruimte

In de badkamer is opbergruimte vaak een probleem. Het is dan ook belangrijk, dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. De sifon veroorzaakt hierbij vaak het probleem, omdat deze meestal recht onder de afvoeropening van de wastafel is gemonteerd. Hierdoor is de vrije ruimte onder de wastafel zeer beperkt. Speciaal voor gebruik bij badkamermeubelen of andere situaties waarbij benutbare ruimte onder de wastafel noodzakelijk is, heeft KLUDI een slimme en eenvoudige oplossing bedacht - de KLUDI ruimtebesparende sifon.

Deze sifon is zodanig geconstrueerd, dat onder de wastafel eerst de verchroomde afvoerbuis naar de achterwand wordt gebracht en vervolgens het verchroomde sifondeel tegen die achterwand wordt geplaatst en aangesloten op de afvoeropening in de muur of vloer. Op die wijze behoudt men in een wastafelmeubel maximaal ruimte om bijvoorbeeld een grotere stapel handdoeken op te bergen. De KLUDI ruimtebesparende sifon is geproduceerd van hoogwaardig verchroomd messing, waarbij eventueel zichtbare delen optisch niet storend zijn.
De ruimtebesparende sifon van KLUDI biedt niet alleen voor wastafelmeubelen een oplossing. Ook in de zorgsector zijn vaak oplossingen nodig, die deze sifon van KLUDI kan bieden. Vaak moet daarbij rekening worden gehouden met de gebruiker van een rolstoel. Deze rolstoelgebruiker moet kunnen doorrijden tot onder de wastafel. Een standaard sifon maakt dit nagenoeg onmogelijk. Door toepassing van deze ruimtebesparende sifon kan een rolstoelgebruiker comfortabel gebruik maken van de wastafel. De KLUDI ruimtebesparende sifon past nagenoeg altijd en is uit verschillende componenten samengesteld, die zo nodig eenvoudig in te korten zijn en aan een reeds bestaande situatie aan te passen zijn.

Meer over de ruimtebesparende sifon van KLUDI of andere afvoermogelijkheden met KLUDI producten is te vinden op, www.kludi.nl.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners