1380
Wastafelkraan

Een hele generatie groeit nu op met een joystick als logisch bedienelement. Vandaar dat het net zo logisch is, dat Kludi een nieuwe O-CEAN wastafelmengkraan uitrust met een joystick als bedienelement.

In vorm en functie volgt deze joystick het "uitroepteken" en is daarmee een zeer nadrukkelijk accent op de kraan. Geheel En Vogue, extravagant en zelfbewust laat deze O-CEAN wastafelmengkraan zien wat in hem steekt.

De joystick-cartouche-technologie waarborgt een exacte instelling van waterhoeveelheid en -temperatuur. De uitloop met watervalperlator laat maximaal 8 l/min door. De brede straal laat het water - als uit een natuurlijke bron - de wastafel instromen. Het is een hele prestatie van de Kludi ingenieurs om met zo weinig water zon volle straal te creëren. Op deze manier wordt water gespaard zonder aan comfort in te boeten.

badkamertrends-2024-bannerip.png

De minimalistische hendelvorm, die de organische vorm van het kraanhuis nog accentueert, zorgt voor een nadrukkelijk contrast in de badkamer. Het is gebleken dat juist dit vormenspel de tijd het best doorstaat.

De productontwikkelaars van Kludi zijn er wederom in geslaagd een verbinding te maken tussen toekomst gericht design en ecologische verantwoording.

Verkrijgbaar bij de sanitairvakhandel

Kludi artikelnummer 383450510.
Consumentenadviesprijs € 199,00 excl. BTW.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners