1108
Kleur in zijn mooiste vorm

Kleur is key voor een persoonlijk interieur. Het creëert een bepaalde sfeer. Warme kleuren zorgen voor een knus gevoel en lichte kleuren zorgen voor een rustig en ruimtelijk effect. Ook in de badkamer gebruiken we steeds meer kleuraccenten. Reden genoeg voor Villeroy & Boch om de Artis wastafelcollectie uit te breiden met vier nieuwe moderne BiColour kleuren: Indian Summer, Sage Green, Rust en Bordeaux.

 Spelen met kleuren en vormen
Het kleurenconcept van Artis is ontworpen door de internationale designer Gesa Hansen. Volgens Gesa zorgt kleur voor emotie en sfeer. Het is de perfecte manier om je individualiteit te uiten. Met het brede kleurenassortiment, van tijdloos wit, zwart en grijs tot pastel roze en bordeauxrood, kun je afhankelijk van je persoonlijke smaak subtiele of krachtige accenten in de badkamer toevoegen. Kies uit twee wittinten en negen BiColour kleuren. De binnenzijde is bij elke wastafel glanzend wit (White Alphin). De opzetwastafels zijn echte eyecatchers in je badkamer. Met vier verschillende vormen (vierkant, rond, rechthoekig en ovaal) en elf kleuren vind je altijd wel een wastafel passend bij jouw persoonlijke stijl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners