2483
Kleine wastafels van Alape

Als het gaat om de inrichting van toiletruimten en kleine badkamers, draait het niet alleen om het kiezen van een mooi ontworpen product. Er zijn ook architectonische elementen belangrijk. Hoe creëer je binnen de kleine ruimte een gestructureerde indeling, die er nog steeds in slaagt mensen aan te trekken door zijn hoge kwaliteit en verfijnde inrichting? Het omvangrijke assortiment kleine wastafels van Alape biedt een esthetisch, en tegelijkertijd functionele, oplossing voor uitdagend kleine vertrekken. Kleine wastafels bieden binnen een beperkte ruimte een absolute toegevoegde waarde; hierdoor kunnen de handen gewassen worden op de plek waar dit het meest zinvol is.

Als je enkel een paar vierkante meter ter beschikking hebt voor het sanitair, zoals in Nederland eerder regel dan uitzondering is, is een optimale benutting van de ruimte essentieel. Om dit te bereiken, heb je echte probleemoplossers nodig: producten, die design en functionaliteit combineren, zelfs binnen de kleinste ruimte, dankzij hun compactheid. Alape biedt veelzijdige oplossingen voor de kleinste badkamers en toiletten. Kleine wastafels van Alape
Het puristische – helder en duidelijk geometrisch – ontwerp van de kleinste Alape wastafels laat veel ruimte over voor vrijheid in het ontwerp. Dit komt doordat alle wastafels en waskommen van Alape vervaardigd worden uit geglazuurd staal. Dit materiaal is in het productieproces aan te passen aan de wensen van de klant. Of de ruimte nu rechthoekig, vierkant of rond is, de wastafel met of zonder werkblad wenselijk is, het een vrijstaand of aan de muur gemonteerd model wordt, met of zonder handdoek rail; de verschillende kleine wastafels integreren naadloos in de ruimte en creëren een gevoel van welzijn, zelfs in de meest beperkte vertrekken.

De slimme probleemoplossers
Voorbeelden van echte probleemoplossers zijn de wastafels »Inside.S« en »Insert«. Deze zijn beiden voorzien van holle compartimenten, die extra opslagruimte bieden voor producten, die dagelijks gebruikt worden, zoals cosmetica. De »Piccolo« en »Fusion.S« wastafelcollecties zijn zo compact dat deze bij uitstek ideaal zijn voor ruimten met bijzonder krappe afmetingen. De hoge ontwerpnormen van Alape kunnen enkel bereikt worden door het gebruikte materiaal, geglazuurd staal, waarmee de heldere geometrie mogelijk wordt. Door deze slimme oplossingen is het zelfs in kleine toiletruimten mogelijk de handen te wassen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners