2263
Duravit en Cecilie Manz breiden successerie Luv uit
Gepubliceerd: 09-04-2020

Sinds de introductie van de serie Luv is een Scandinavische stijl in de badkamer een feit. De Deense ontwerpster Cecilie Manz creëert door de puristische vormentaal een Scandinavisch levensgevoel, die een nieuwe sfeer opwekt. Tot in detail doordachte materiaalkeuzes accentueren de zachte vormen en geometrie. Perfect afgestemde kleurcombinaties maken het totaal plaatje compleet.

 

De nieuwe meubelkleur Amandel zijdemat oogt tegelijkertijd warm en bescheiden en biedt daardoor een veelvoud aan inrichtingsmogelijkheden. Het samenspel met lichte kleuren en de natuurtinten groen of grijs zorgt voor spannende contrasten. Door vier beschikbare console platen uit kwarts of massief hout laat de wastafel zich nog verder individualiseren. In combinatie met zachte aardse tinten ontstaat een rustig interieur, dat staat voor pure elegantie.

duravit-luv-01.jpg

De ovalen wasbakken uit DuraCeram® worden nu in totaal in vijf maten aangeboden (420, 500, 600, 700 en 800 mm). Ze zijn met vier verschillende afwerkingen te individualiseren. Ook de meubelbreedtes worden uitgebreid, naast de drie bestaande breedtes wordt een nieuwe breedte van 938 mm toegevoegd, naar keuze met een of twee lades of met een extra inrichtingssysteem voor extra opbergruimte.

Het authentieke design van Luv zie je terug bij de bijpassende spiegels die een upgrade krijgen qua maat en functie. Naast de drie bestaande breedte (500, 1200, 1600 mm) is passend bij de nieuwe wastafelmaat de breedte 800 mm beschikbaar. Alle Luv spiegels zijn nu ook verkrijgbaar in de hoogte 800 of 1200 mm. Via het icon touchscreen kan de spiegelverwarming en ook de lichtwarmte worden bediend. De lichtwarmte van het bovenste lichtveld alsook het sfeerlicht kan traploos worden ingesteld.

Als vrijstaand model of als wand- of hoekversie, met een onopvallende geïntegreerd Air-Whirlsysteem, de ligbaden uit de serie Luv zijn in iedere badkamer een blikvanger. Passend bij de vorm van de wastafel ronden zij het totale plaatje van de serie af door hun hoogwaardige uitstraling.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide