2098
Alape wastafels

Bij een goede vormgeving draait het om materiaal, esthetiek en functionaliteit – allemaal waarden die op een zeer kleine ruimte bij , de nieuwe oplossing van Alape voor wastafelmeubels, worden gecombineerd. is een compact wastafelmeubel, dat speciaal voor zeer kleine badkamers een functionele en tevens esthetisch aantrekkelijke oplossing schept. De twee uitvoeringen van de serie, Insert.storage en Insert.corner, overtuigen door heldere vormen en puristisch design.

Insert bestaat uit een filigrane schotelvormige waskom van geglazuurd staal, die elegant in een onderbouw van gepoedercoat metaal is geplaatst. Door zijn afgeronde randen past de onderbouw zich optimaal aan de vorm van de schotelvormige waskom aan en verbergt tevens alle technische aansluitingen door zijn hoogte. Het ensemble wordt afgerond door een optionele spiegel, met of zonder lamp.

Bij de uitvoering Insert.storage bevat de onderbouw naast de geïntegreerde handdoekhouder een praktische opbergruimte die voldoende plaats biedt aan dagelijks benodigde verzorgingsartikelen. Insert.storage is afhankelijk van uitvoering geschikt voor muur- of staande armaturen, waarbij door de lage opbouwhoogte van de geïntegreerde schotelvormige waskom geen dure verlenging van de armaturen nodig is. Vrijheid van vormgeving wordt verder verleend door de kleurstelling van de planchet, die naar keuze in wit of mat antracietbruin te koop is. Om optimaal te ontwerpen is Insert.storage in twee varianten te koop, waarbij de schotelvormige waskom naar keuze links of rechts t.o.v. de onderbouw is geplaatst. Zo kan in overeenstemming met de ruimtelijke situatie de best passende oplossing worden geselecteerd en kan een beperkte ruimte optimaal worden benut. De afmetingen van Insert.storage bedragen 450 mm (B), 450 mm (H), 330 mm (D).

Bij Insert.corner, de uitvoering als hoekoplossing, werden waskom en onderbouw in de hoek van de kamer geplaatst, hetgeen maximale plaatsbesparing oplevert. Net zoals voor Insert.storage is een op het wastafelmeubel afgestemde spiegel met of zonder lamp beschikbaar. De bijzonderheid van de spiegels bestaat uit witte zijprofielen passend bij de kleurstelling van waskom en onderbouw, waardoor de spiegel een zwevend karakter verkrijgt. De plaatsbesparende hoekvariant Insert.corner is te koop in de afmetingen 250 mm (B), 450 mm (H), 250 mm (D). De onderbouw is eveneens van metaal gemaakt en wit gepoedercoat.

Wij verrijken via Insert ons brede leveringsprogramma van compacte wastafelmeubelen voor zeer kleine badkamers, die zich onderscheiden door prima functionaliteit en compromisloos design voor een architektonisch gekenmerkte omgeving, aldus Thomas Dulas, bedrijfsleider bij Alape. Wij blijven trouw aan ons unieke materiaal geglazuurd staal en creëren door verschillende opties bij de productuitvoering, bij plaatsing van armaturen en waskommen, bij spiegels en kleur van planchetten een aantrekkelijke oplossing die zeer kleine badkamers optisch en praktisch opwaardeert.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide