1574
Duravit Puravida

Sfeervol, harmonieus, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Een succesvolle badkamer inrichting moet voldoen aan veel wensen. Het badkamermeubel speelt hierbij steeds een belangrijkere rol. Het is niet alleen praktisch maar de verschillende kleuren en afwerkingen bepalen mede de sfeer in een badkamer.

Met PuraVida laten de ontwerpers van Phoenix Design een totaal andere benadering zien. De discrete kleuren benadrukken de elegante en stijlvolle uitstraling van het badkamerprogramma. De basiskleur is wit die zowel uni als in combinatie met contrasterende kleuren kan worden toegepast.

Twee nieuwe kleurcombinaties
De consoles, onderbouwkasten, rolcontainers en hoge kasten uit het PuraVida programma zijn subtiel afgerond in alle drie de dimensies en hebben een glanzend witte afwerking. Persoonlijke stijl kan men laten zien op de fronten welke beschikbaar zijn in diep rood of stijlvol zwart gecombineerd met ebbenhout of aluminium. Alleen de open ruimtes tussen blad en front van de anders witte consoles en de bovenkant van de rolcontainers en halfhoge kasten laten een glimp zien van contrasterende kleuren. Ook de groeven van de lades, deuren en uitschuifbare delen onthullen de kleur van de gekozen afwerking. Er zijn tevens diverse bicolor ligbaden verkrijgbaar in de kleuren van het PuraVida concept om dezelfde uitstraling te waarborgen.

badkamertrends-2024-bannerip.png

De nieuwe bicolor look creëert tegenstellingen die het mogelijk maakt sfeer in een ruimte te brengen zonder opdringerig te zijn.

Behoefte aan emotie
"Ik heb het gevoel dat er in de toekomst behoefte zal zijn aan een nieuwe vorm voor emotie. Alles zal rijker, blijer en levendiger worden", aldus Tom Schönherr van Phoenix Design. Bij het ontwerpen was Schönherr en zijn team dan ook gericht op de emotionele kracht en uitgebreide mogelijkheden van het nieuwe ontwerp. Er is getracht om een nieuw vrijer en meer vrouwelijk aspect in het assortiment te verwerken. Schönherr: "Alles in deze serie is volledig subtiel, niets is overdreven, niets is pretentieus.".

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners