1483
badkamermeubelen clou brick

Dit jaar zal Clou ook een nieuwe meubelserie lanceren: Brick. Brick geeft antwoord op de steeds groter wordende vraag naar designbadkamers tegen zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het Brick meubilair komt in eerste instantie in 2 uitvoeringen op de markt, een combinatie van ijswit met noten en ijswit met bergeik. Tevens biedt het een ongekende flexibiliteit, doordat de verschillende componenten van deze meubelserie in een oneindige reeks variaties kunnen worden gecombineerd.

Hiermee is de Brick meubelserie geschikt voor alle smaken en alle ruimtes. Om de goede prijs-kwaliteitverhouding door te trekken kan dit meubel gecombineerd worden met de Crib wastafel. De Crib wastafel is in de eerste plaats een functionele wastafel, maar door ze naast in wit keramiek ook in aluite en mineral marmer uit te voeren blijft ook het designgehalte dat u van Clou mag verwachten bewaard.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners