Doucheoplossingen voor meer flexibiliteit in de badkamer Met Squaro biedt Villeroy & Boch een wellnessconcept dat optimaal comfort en opvallende esthetiek garandeert. De nadruk ligt niet alleen op de comfortabele baden maar ook op de zeer vlakke douchebakken en Walk-In douchewanden.

Squaro Superflat, de vlakke douchebakken serie, is uitgebreid met diverse maatvoeringen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in vier nieuwe, matte Colorline tinten die tegenwoordig veel worden toegepast voor badkamervloeren. Squaro douchebakken - één van de vlakste die op dit moment verkrijgbaar zijn - kunnen gelijk met de vloer worden ingebouwd en worden geleverd met alle benodigde accessoires.

Squaro biedt aantrekkelijke ontwerpmogelijkheden voor de doucheruimte en maakt de weg vrij voor een elegante, homogene inrichting.

Minimalistisch Memento
Succesvolle wastafelcollectie nu compleet Drie jaar geleden introduceerde Villeroy & Boch de minimalistisch vormgegeven Memento wastafels. Rechthoekige design wastafels, geïnspireerd op het tijdloze Bauhaus-concept en leverbaar in puur wit, trendy zwart of met exclusieve decors.

De meest succesvolle collectie in het premiumsegment van Villeroy & Boch breidt nu uit met een wastafel en een fontein. De wastafels zijn perfect te plaatsen op de hoogwaardige zwarte glazen consoles. Bovendien is de Memento serie gecompleteerd met een wandcloset en wandbidet. Het design sluit perfect aan op de strakke, pure uitstraling van Memento.

Memento biedt een geschikte stijlvolle oplossing voor alle denkbare ruimtes en inrichtingen

Ook leuk om te lezen