1071
Zachte vormen in de badkamer

Gereduceerd, architectonisch design wordt steeds populairder in de badkamer. Geen wonder, want het is modern en tijdloos. Dat hier ook een plek is voor zachte lijnen toont Duravit met de complete badkamerserie Happy D.2 van Sieger Design.

De serie, die de succesvolle serie Happy D opvolgt, presenteert zich vrouwelijk en chique. Het onverwisselbare karakter is nog fijner en helderder geïnterpreteerd: Happy D.2 brengt een zachte, vrouwelijke vormgeving in de badkamer en combineert deze met praktische functionaliteit en technische highlights.

Verbindend en karakteristiek designkenmerk van de complete badkamerserie is de steeds aanwezige geometrische basisvorm alsook de pregnante, minimale rand van de baden en de wastafels. Met een symmetrische basisvorm bieden ze een royale binnenmaat die door een zeer fijne rand wordt omsloten. Een spannend contrast tot de zachte, vrouwelijke vormgeving van de keramiek schept de in hoogte verstelbare chromen console. In totaal is er keuze uit twaalf wastafels en dertien badvarianten. Bij de baden zorgt de zachte overgang van de badrand naar binnen en de comfortabele ligpositie door de optimale schuining van het bad voor relaxcomfort. Optioneel kunnen verschillende whirlsystemen worden geïntegreerd die een weldadige massage realiseren en ontspannend werken.

De zachte, vrouwelijke vormgeving van Happy D.2 komt ook volledig tot haar recht bij de meubels. De decor oppervlakken hebben een hoogwaardige uitstraling dankzij de dieptestructuur die een natuurlijke look creëren. De houten consoles van de serie presenteren zich supervlak met een aan de voorzijde zichtbare kant van 12 mm. Hierbij passend is een filigraan wandboard in variabele breedte.

Ook WC en bidet hebben vrouwelijke en chique uitstraling. De keramiek is gebaseerd op compacte geometrie. Het programma bevat zowel staande wc’s en bidets alsook wandvarianten. De WC onderstreept de tijdloze elegantie, heeft een vlakke optiek en softclose-comfort.

De spiegels zijn met een filigraan lichtdak uitgerust. Innovatieve technologie biedt hier een indirect, homogeen LED licht voor optimale, niet verblindende belichting van het gezicht bij een aangename lichtkleur.

Passend bij de spiegelkasten heeft Duravit optioneel een soundsysteem ontwikkeld. Dit biedt een uitstekende geluidbelevenis en is speciaal op de situatie in de badkamer afgestemd. Muziekstreaming en -besturing functioneren gemakkelijk via alle Bluetooth geschikte apparaten. Dankzij de duidelijke bediening is dit soundsysteem ook geschikt voor projecten.

Zo is Happy D.2 hard op weg om de icoonstatus van zijn voorganger in te halen en dat alles tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

De succesvolle Duravit serie Happy D. van Sieger Design heeft bij de introductie in 1998 een unieke archetype gedefinieerd die zich kenmerkte door eenvoud en helderheid. De tijdloze, architectonische vorm in verbinding met praktische functionaliteit verzekerde deze Design Icoon een vaste plek in de Duravit portfolio. In 2013 formuleert Happy D.2 de klassieker opnieuw en toekomstgericht.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners