1149
toiletbank lucasanitair

Passend binnen de trend van wellness met luxe slaap- en badkamers introduceert Luca Sanitair de G-Full toiletbank van het merk Hatria. Een bijzonder vormgegeven bank waarin het toilet geheel geintegreerd is. Met een stijlvolle bijpassende witte lade onder de bank is het toilet geheel weggewerkt.

Nieuwe toiletbank G-Full
De G-Full is een toiletbank die zeer goed past in een wellness ruimte of een luxe badkamer met aangrenzend de slaapkamer. Het toilet wordt op deze manier een stijlvol meubelstuk. De G-Full is leverbaar in de combinatie wandcloset/bidet of in een variatie zonder bidet van 120 cm. Naast de toiletbank kan men zelf de plaats en uitstraling van de wastafel bepalen. Onder de toiletbank is een bijpassende witte lade leverbaar, waardoor alles helemaal weggewerkt is.

Hatria series
Hatria is een Italiaans keramisch sanitair merk welke zes series bevat, elke serie is strak en stijlvol. Elke serie heeft zijn eigentijdse specifieke look. Binnen Hatria zijn naast de toiletbank ook vernieuwingen in de Erika en Fusion serie.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners