2154
Spatoilet

Iedere dag wassen we regelmatig onze handen. We wassen ons gezicht, we wassen onder onze armen. Voor ieder deel van ons lichaam dat we schoon en fris willen houden, gebruiken we water en juist voor het deel waar de meeste bacteriën zich concentreren nemen we een stuk papier.

Dat is niet meer nodig. Door de grote hygiënische voordelen, het gebruiksgemak, de simpele installatie en de lage kosten verovert het SPATOILET vanuit Azië, nu in sneltreinvaart Europa. Logisch, want na het SPATOILET eenmaal te hebben ervaren, valt het niet mee terug te moeten keren naar de hopeloos primitieve eigen toilet met wc papier.

Wat is SPATOILET®?
SPATOILET is een luxe vormgegeven toiletzitting die op de gangbare toilet wordt geplaatst, zonder ingewikkelde verbouwingen. Het heeft een ingebouwde waterpomp, die aangesloten wordt op het bestaande spoelsysteem. De toiletzitting bevat een beweegbare douche-arm die verschillende reinigende en lichaamsverzorgende taken uitvoert. Het mechaniek is vernuftig en de soft-closing techniek van de zitting heeft een beschermende werking, gericht op een lange levensduur.

De toetsenconsole laat zien welke functies SPATOILET voor u kan uitvoeren.

Wash/Move
Heerlijk lichaamswarm water spoelt de anale zone schoon en fris. Door de beweegbaarheid van de douche-arm kan het bereik van de douchezone worden vergroot.

Bidet/Move
Met deze functie kan ook de vrouwelijke zone optimaal worden bediend. Met name tijdens de menstruatieperiode wordt deze toepassing zeer gewaardeerd in hygiënisch en verzorgend opzicht.

Massage
De Massagefunctie spuit het water in pulserende modus om het weldadige, verzachtende en kalmerende effect op het onderlichaam te bereiken.

Dry
Na de douchefunctie blaast een prettige föhn uw onderlichaam met verwarmde lucht weer helemaal droog. U kunt de Dry-functie verlengen door simpelweg nogmaals op deze functietoets te drukken.

Washing position
Hiermee beweegt u de doche-arm van voor naar achter om zelf nog meer gericht het doelgebied van de spoelfunctie te bepalen.

Waterpressure/Warm wind
Hiermee reguleert u de kracht waarmee de douche-arm het water tegen de anale of vaginale zone spuit.

Seat temperature
Als u wilt kunt u op een heerlijk verwarmde toiletzitting plaatsnemen door middel van deze functietoets.

Water temperature
Met deze knop kunt u de temperatuur van de douche verlagen en verhogen. Een iets koelere waterstraal in de zomer, of juist een aangenaam warme in de winter.

Deodorize
Er zijn verschillende lichte, niet irriterende parfums beschikbaar die aan het waterreservoir gekoppeld kunnen worden voor een ultra schoon en fris gevoel.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners